top of page

Over Maaike

Op dit moment werk ik als regisseur aan de inclusieve film en voorstelling Alles is Wonderland en werk ik als stemacteur aan de podcast Floresplein Zes. Daarnaast geef ik les op de Jeugdtheaterschool Zuidhorn die ik in 2015 heb opgericht. Met medewerkers en cliënten van VanBoeijen ontwikkel ik de productie thuis. Sinds 2000  ben ik lid van de adviescommissie kunstinfrastructuur van de provincie Friesland.

 

Recent maakte ik met tien jongeren de locatievoorstelling Master of Don Quichot, regisseerde ik Antigone bij Het Groninger Studenten Toneel en Tussen de Coulissen voor Gronings Vuur. In opdracht van stichting Pandeon schreef ik de toneeltekst Beelden uit de buurt.

In het verleden regisseerde ik meer dan vijftien voorstellingen voor groot en klein publiek, was ik programmeur van Muziekcentrum Enschede en Muziekgebouw Frits Philips te Eindhoven, beleidsmedewerker bij de provincie Groningen, zakelijk leider bij jeugdtheater De Citadel, producent van de locatievoorstelling Een Midzomernachts-droom, adviseur bij het Fonds voor Podiumkunsten en dagvoorzitter bij studiedagen en presentaties.

Opleiding:

Rijksuniversiteit Groningen met hoofdvakken bedrijfskunde, muziekwetenschap en Nederlands.

Vierjarige regieopleiding Groningen.

bottom of page