Profiel

Op dit moment werk ik als regisseur en stemacteur aan Don Giovanni, aan de loop met liefde en spreek ik de podcast Floresplein Zes in. In opdracht van richting Pandeon schrijf ik de toneeltekst Beelden uit de buurt. Daarnaast geef ik les op de Jeugdtheaterschool Zuidhorn die ik in 2015 heb opgericht. Met medewerkers en cliënten van VanBoeijen ontwikkel ik de productie thuis. Sinds 2000  ben ik lid van de adviescommissie kunstinfrastructuur van de provincie Friesland.

 

Recent maakte ik met zestien jongeren de film De Pineut, regisseerde ik Antigone bij Het Groninger Studenten Toneel en Tussen de Coulissen voor Gronings Vuur,

In het verleden regisseerde ik meer dan vijftien voorstellingen voor groot en klein publiek, was ik programmeur van Muziekcentrum Enschede en Muziekgebouw Frits Philips te Eindhoven, beleidsmedewerker bij de provincie Groningen, zakelijk leider bij jeugdtheater De Citadel, producent van de locatievoorstelling Een Midzomernachts-droom, adviseur bij het Fonds voor Podiumkunsten en dagvoorzitter bij studiedagen en presentaties.

Opleiding:

Rijksuniversiteit Groningen met hoofdvakken bedrijfskunde, muziekwetenschap en Nederlands.

Vierjarige regieopleiding Groningen.