top of page

Voice-over

Voice-over met meerwaarde

Als actrice en theaterregisseur speel ik met taal en kleur ik de woorden. Ik breng dynamiek waar het gewenst is. Voor wat betreft de tone of voice: of het nu zakelijk, met humor, dramatisch of verleidelijk moet: vraag het en ik pas het toe. 

Leesvaardigheid

Als jong meisje deed ik niets liever dan boeken lezen. Ik ben een goede lezer geworden met een vooruitziende blik. Tijdens het intoneren van een zin ben ik al bezig met de interpretatie van een komende zin. 

Eigen studio

Ik heb een eigen thuisstudio en werk met het programma LogicPro.

Certified

Mijn opleiding volgde ik bij stemacteren.nl

StemacterenCertified transparant.png
Audioclips
Prijsuitreiking
00:00 / 00:28
commercials en narratieven
00:00 / 01:35
Ongenode gasten
00:00 / 00:19
twee meter meloen lopen
00:00 / 00:56
introductie bij film
00:00 / 01:30
Films
Reviews
Alies van Houten van de Ketelstichting

Ik word helemaal meegenomen door de stem van Maaike. Ze heeft een prachtig timbre en een heerlijk dynamiek, je kan niet anders dan naar haar luisteren. Al het andere om je heen verdwijnt. 

*****

Barnier Geerling van stemacteren.nl over
the voice van Maaike van den Hoek

Heel fijn om te horen dat je verschillen in tone of voice kunt laten horen! • je maakt een mooi verschil tussen de positieve/negatieve en energieke/rustige varianten, top! • je kiest een prettig tempo • je hebt een prettige articulatie & klankvorming • je hebt een mooie vriendelijke sound met een prettige rust. Ik vind dat je de opdracht perfect hebt uitgevoerd. Ik zou hier als opdrachtgever heel blij mee zijn!

bottom of page